11 juni 2009

15 juni 2009

Grattis till mig!
Idag fyller jag 6 månader. Och se så snygg jag har jag blivit!!! Jag är 55,5cm hög och väger 19,5kg.
Livet känns härligt. Jag har gjort flera spår bla. ett som var 4 timmar gammalt och hade 4 vinklar och bloduppehåll. Om jag fixade det? Så klart!!! Jag är ju gjord för att spåra... Blev bara lite förvirrad när jag upptäckte att det inte var någon blodlukt vid bloduppehållet, men jag hittade igen spåret och sen gick allt som en dans igen ;) Du skulle se vilka snygga vändningar jag gjorde i vinklarna...
Annars händer det inte så mycket. Vi springer och leker jag och de andra jag bor med. Jag brukar följa matte på jobbet några gånger/vecka. Där finns en hund som heter Chico och han är lite svår flörtad att få och leka. Men ibland när vi är på promenader i skogen så får han upp nåt il och då hänger jag på.
Ibland får jag följa till stallet. Där finns det stora djur som är lite mystiska. Där finns också "Ramsa" som är en svart och vit kompis som är någon månad äldre än mig. Hon är jättekul! Vi brukar springa i stallet, brottas i de mjuka spåniga hästsovplatserna och tävla om vem som hinner äta mest hästskit på kortast tid. Jag vinner varenda gång!
Så GRATTIS TILL MIG PÅ MIN 6 MÅNADERS DAG!


2 kommentarer:

 1. Grattis Leia från alla dina brorsbarn i Luleå. Du är verkligen en snygg faster som man kan vara riktigt stolt över :)

  SvaraRadera
 2. Tillykke med din 6 måneders dag.
  Det er meget hyggeligt at følge dit liv her inde på din blogg.
  Du er blevet megt smuk, og det lyder til, du har et pragtfuldt liv der oppe i norden.
  mange hilsner til din far og "mad" mor.
  Kærlig hilsen
  Bente Bilde Sellerup

  SvaraRadera