15 november 2009

Utställning i Umeå

En hälsning till min husse i himmelen, jag önskar att du hade varit med, jag saknar dig!

Ja då har jag varit på något som kallas utställning. Det var massor med hundar! Inte så många i min egen ras Strävhårig Vorsteh men allt som allt med de andra kontinentala hundarna 69st!

Matte tyckte att jag skötte mig bra. Och det var ju inte så svårt att springa lite och sen stå stilla. Domaren Fredrik Norgren var snäll. Han skrev en lapp till matte om vad han tyckte om mig och min första utställning i juniorklass 11 månader gammal:

Mycket god typ och helheltsintryck.
Bra storlek, medelkraftig, prop. feminint huvud. Bra ögon och öron. bra nosrygg, hals. Liten dipp, bakom manke. Passande benstomme. Bra tassar, skuldra. Tillräckliga vinklar bak. Parallella, lätta, vägvinnande steg. Bra hårlag. Bra temprament och arbetslust. Mycket goda utvecklingsmöjligheter.
Junkl Kv 1 Kk 1 Hp.


Det gick bra för Strävsamma Mara och Strävsamma Mario. De gick i unghundsklass och fick 1 1 Hp bägge två! De var också väldigt duktiga på att springa och stå stilla. Fortsätt i den stilen :)

3 kommentarer:

  1. Å vad duktig du har varit. Jag har ju hela tiden tyckt att du är en riktig snygging. En sån där som alla killar gillar :) Stort Grattis från Borken. Min mamma, husse o matte hälsar oxå.

    SvaraRadera
  2. Stort grattis fra Norge!! :-)

    SvaraRadera
  3. Lycka till i helgen med din nästa utmaning. Hälsa oxå brorsan Birk och Caxi om du träffar honom i Kiruna. I helgen kommer min syster Beuty Blixtra å hälsar på. Vi ska få följa med våra hussar och jaga fasan i ett område utanför Luleå. Det ska bli spännande, Blixtra behöver få mer fågelkontakter och jag ska inleda min bana som elithund. Husse säger att jag måste skärpa mig om jag ska kunna startas i elitklass. Men jag vet att jag kan :) Trevlig helg från Bäste-Bork

    SvaraRadera